Ga naar de inhoud
Afscheidsbloemen

Rouwboeket van natuurlijke bloemen

Voor jouw allerlaatste bloemengroet aan een dierbaar familielid of geliefde vriend(in) kom je naar kwekerij De Bascule in Hommerts. Omdat ze bij De Bascule weten hoe moeilijk het is om afscheid te nemen, is er speciale aandacht voor afscheidsboeketten en rouwwerken. Iets bijzonders als een rouwkrans of een bloemenslinger is ook mogelijk. Iedereen met hart voor de natuur zal lokaal geteelde en natuurlijke afscheidsbloemen uit het seizoen waarderen. In het voorjaar toon je dankbaarheid met goudsbloemen, in de zomer breng je troost met tere klaprozen en in het najaar zend je licht met schitterende zonnebloemen.


Een passend boeket voor een waardig afscheid

Met name op natuurbegraafplaatsen is het van belang dat er rouwwerken zonder linten en plastic wordt neergelegd, maar ook op reguliere begraafplaatsen zullen veldbloemen nooit misstaan. Als de gifvrij gekweekte bloemen van De Bascule na verloop van tijd verteren tot vruchtbare aarde, dan is de circle of life weer rond. Dus kies zeker ook voor verse bloemen van het land bij een begrafenis. Neem contact op met de kwekerij om je wensen voor de rouwbloemen te bespreken. De Bascule zorgt er uiteraard voor dat het afscheidsboeket of rouwwerk op tijd gereed is om af te halen of wordt bezorgd op de afgesproken tijd en plaats.

Contact opnemen

Ik heb interesse in Afscheidsbloemen

Indien je interesse hebt in onze afscheidsbloemen, kun je het contactformulier invullen, wij nemen dan contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam