Ga naar de inhoud

Bestellen van een veldboeket op maat!

Bestellen van bloemen en meer? Heb je geen tijd om zelf door de tuin te wandelen? Of vertrouw je je eigen groene vingers nog niet zo? Kwekerij De Bascule kan ook een boeket speciaal voor jou op maat maken. Geef jij door wat je wensen zijn en wat je budget is? De Bascule vertelt je graag welke bloemen er in het huidige seizoen op z’n mooist zijn en maakt daar een fleurig én duurzaam boeket van. Het perfecte cadeau voor de liefste moeder, voor je buur met hart voor de natuur of voor je milieubewuste vriend(in). En voor de prijs hoef je het niet te laten, want ondanks dat alles op deze kwekerij handwerk en gifvrij is, zijn de boeketten aantrekkelijk geprijsd. Door de handige ligging van de tuin direct aan de N354 tussen Sneek en Woudsend kun je makkelijk langsrijden om je boeket op te halen, maar je kunt er ook voor kiezen de bloemen te laten bezorgen.  

Outdoor Tuincentrum

Bestellen pluktuin

Boeketten voor speciale gelegenheden

Bloemen bij een presentatie of andere zakelijke bijeenkomst? Maak indruk met duurzame boeketten van kwekerij De Bascule. Gaan jullie trouwen? De Bascule is hét adres voor een ecologisch bruidsboeket met bijpassende corsages. In geval van overlijden maakt kwekerij De Bascule een prachtig rouwwerk met bloemen uit het seizoen, natuurlijk perfect voor op de natuurbegraafplaats. Neem contact op om je wensen te bespreken, voor ieder budget zijn er wel mogelijkheden

Wilt u bij ons langskomen of wilt u meer informatie?

Langskomen kan altijd tijdens onze openingstijden. Voor meer informatie over ons actuele assortiment kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via 06-19552123 of door te mailen naar info@kwekerijdebascule.nl.

Bloemen bezorgen in Sneek, Oppenhuizen, IJlst, Heeg, Woudsend, Nijland, Bolsward, Blauwhuis, Oudega en Gaastmeer    

Bloemen bezorgen in heel Friesland en omstreken

Bestellen van bloemen