Ga naar de inhoud

Pluktuin in Zuidwest Friesland

Hou je van mooie bloemen die bovendien lokaal en écht duurzaam gekweekt zijn? Goed nieuws: kwekerij De Bascule, vlakbij Sneek en Bolsward gelegen in het hart van Zuidwest Friesland, heeft je heel veel moois te bieden. In de pluktuin van deze kwekerij ben je welkom om zelf rond te wandelen en te genieten van alle veldbloemen die er groeien en bloeien. Bij de ingang krijg je een mand en snoeischaar mee, zodat je zelf de mooiste bloemen kunt kiezen om direct te oogsten. Heb je zelf geen ruimte voor een tuin – of misschien heb je geen tijd om te tuinieren – maar wil je wel genieten van al die heerlijke geuren en kleuren, breng dan een bezoek aan De Bascule in Hommerts voor verse bloemen van het land!

Meer dan 100 soorten, dus voor ieder wat wils

Er valt veel te plukken!

Pluktuin friesland
Pompoenen plukken

Meer dan alleen een pluktuin

Kwekerij de Bascule staat natuurlijk met name bekend om de prachtige pluktuin, welke in Hommerts, vlakbij Sneek is gevestigd. Maar daarnaast kunt u ook voor bruidsboeketten of afscheidsbloemen terecht bij Kwekerij de Bascule. De bestellingen worden vanaf € 15,- in een straal van 10 kilometer rondom Hommerts gratis bezorgd. Hierdoor kunnen wij uw bloemen in bijvoorbeeld Sneek gratis bij u thuis bezorgen.

Wilt u bij ons langskomen of wilt u meer informatie?

Langskomen kan altijd tijdens onze openingstijden. Voor meer informatie over ons actuele assortiment kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via 06-19552123 of door te mailen naar info@kwekerijdebascule.nl.